Voetbalschoenen (voetbalschoenen) De geschiedenis

Football Boots: Earliest Recorded – King Henry VIII in 1526

De voetbalschoenen van koning Henry VIII stonden in de Grote Garderobe van 1526, een boodschappenlijstje van de dag. Ze zijn gemaakt door zijn persoonlijke schoenmaker Cornelius Johnson in 1525, voor een prijs van 4 shilling, wat overeenkomt met £ 100 in het geld van vandaag. Er is weinig over hen bekend, want er is geen bewaard gebleven voorbeeld, maar de koninklijke voetbalschoenen zijn bekend van sterk leer, enkel hoog en zwaarder dan de normale schoen van de dag.

Voetbalschoenen – 1800’s

300 jaar vooruit zag het voetbal zich ontwikkelen en aan populariteit winnen in heel Groot-Brittannië, maar het bleef nog steeds een ongestructureerd en informeel tijdverdrijf, met teams die lokale fabrieken en dorpen vertegenwoordigden in een snelgroeiende industriële natie. Spelers droegen hun harde leren werkschoenen, die lang waren geregen en stalen neus hadden als de eerste voetbalschoenen. Deze voetbalschoenen hebben ook metalen noppen of kopspijkers die erin zijn gehamerd om de grip en stabiliteit op de grond te vergroten.

Toen de wetten aan het eind van de 19e eeuw in het spel werden geïntegreerd, zag ook de eerste verschuiving in voetbalschoenen naar een slipper (of voetbal) schoen, waarbij spelers van hetzelfde team voor het eerst dezelfde schoenen begonnen te dragen. Wetten stonden ook studs toe, die moesten worden afgerond. Deze leren noppen, ook wel schoenplaatjes genoemd, werden in de vroege voetbalschoenen gehamerd, die voor het eerst afstand namen van de eerdere favoriete werkschoenen. Deze voetbalschoenen wogen 500 gram en waren gemaakt van dik, hard leer dat tot over de enkel reikt voor meer bescherming. De voetbalschoenen verdubbelden in gewicht als ze nat waren en hadden zes noppen in de zool. De voetbalschoen was gearriveerd …

Voetbalschoenen – De jaren 1900 tot 1940

De stijlen van voetbalschoenen bleven relatief constant gedurende de jaren 1900 tot het einde van de Tweede Wereldoorlog. De belangrijkste gebeurtenissen in de voetbalschoenenwereld in het eerste deel van de twintigste eeuw waren de vorming van verschillende voetbalschoenenproducenten die nog steeds voetbalschoenen maken, waaronder Gola (1905), Valsport (1920) en de Deense voetbalschoenmaker Hummel ( 1923).

In Duitsland vormden Dassler-broers Adolf en Rudolf in 1924 de Gebrüder Dassler Schuhfabrik (Dassler Brothers Shoe Factory) in Herzogenaurach en begonnen in 1925 met het produceren van voetbalschoenen met 6 of 7 vervangbare, genagelde noppen, die konden worden veranderd afhankelijk van de weersomstandigheden van spelen.

Voetbal – Kleurplaten Kinderen moeten vijf feiten hebben

Voetbalkleuring Kid, je houdt van een voetbalkleurboek maar ken niet het spel van varkensleer?

Kleur voetbal Kid, zou je geloven dat vijf feiten over voetbal je op de hoogte zullen brengen?
Laten we beginnen…

Voetbalgeschiedenis
Basisprincipes van voetbal
Georganiseerde voetbalstructuur
Vaardigheidsniveaus van spelers
Voetbalseizoen

 

1. Voetbalgeschiedenis

American football komt van rugbyvoetbal. De eerste grote voetbalwedstrijd werd gewonnen door Rutgers University (score – 6) tegen Princeton University (score – 4). Hun oorlog was in 1869 – vier jaar na de burgeroorlog.

Kleurende voetbaljongen, het belangrijkste idee van voetbal is nog steeds hetzelfde. Voetbalfans schreeuwen nog steeds: “Run dat voetbal!”, “Gooi het!”, “Kick it!” En “Score man, score!”

2. Basisprincipes van voetbal

Kleurend kind, je moet de bal in de eindzone van je tegenstander krijgen.
Koop een eivormige, met lucht gevulde leren bal om te gooien, vangen of trappen.
Volg de regels en voorschriften. Geen ‘hoe dan ook’ met het voetbal rennen, man!

Slechts twee teams kunnen afhaken. Je team en het team van de andere man moeten elf spelers tegelijk op het veld hebben. Kleinere voetbalcompetities gebruiken minder dan elf jongens.

De teams spelen om de beurt aanvallend (prullenbak praten is toegestaan) en vervolgens verdedigend (huilende babyjongens zijn niet toegestaan).

Het aanvallende team bezit de bal totdat ze scoren of 10 yards niet winnen in vier pogingen, of de bal verliest aan het verdedigende team.

Het verdedigende team probeert te voorkomen dat de overtreding yardage of score wint. De verdediging probeert ook de bal te stelen.

3. Georganiseerde voetbalstructuur

Slaat je graag mensen neer, jongen? Schreeuwt in het gezicht van een grote kerel, jouw droom
waarheid worden? Is het een leuk idee om een ​​kleine jongen de planeet Aarde in te slaan?
Nou, voetbalvoetbal kleuren, voetbal aanpakken is voor jou …

NEE! Voetbalkleuren Kid, niet krabben of spugen! ‘Ooguitstekend en schoppend?’ NEE! ‘Choke houdt en pistool zweepslagen ?!’ NEE! Word niet hebberig, jongen …

Hier is wat informatie om de georganiseerde voetbalstructuur te helpen begrijpen:

Teams mogen van speler wisselen zolang er 11 jongens op het veld staan.
Scrimmage is de actie zodra de bal door zijn centrum naar de quarterback is geklopt (snel gegeven) totdat de bal dood is.
Line of Scrimmage is een onzichtbare veldlijn waar teams tegenover elkaar staan. Krijg dit …

Beide teams kunnen drie gespecialiseerde teams hebben waarin spelers een of meer rollen hebben.

Hier zijn een paar rollen …

I. Het Specialized Offense Team moet scoren of yardage behalen om te winnen. De quarterback-leider krijgt de bal van zijn middenman – zijn tweede brein. De QB gooit de bal naar een ontvanger, of geeft hem aan een rennende rug of rent de bal zelf (moedig!). De Offense Line bestaat uit vijf Mack-vrachtwagens. Ze beschermen de Passer, blokkeren en laten sporen achter op de rug van verdedigers. Running Backs hebben rollen in het rennen van de bal, vangen, blokkeren en verwoesting op yardage. Brede ontvangers vangen zoomballen van de quarterback. Deze jongens hebben een “superheld” -snelheid en ze blokkeren ook. Tight Ends heeft twee rollen. Ze kunnen optreden als Wide Receivers of als Offensive Linemen die Quarterbacks beschermen en blokkeren voor Runners. II. Het Gespecialiseerde Defensieteam moet voorkomen dat tegenstanders scoren of afstand krijgen. De verdedigingslinie heeft 3 tot 6 “enorme reuzen” die de zon blokkeren en duisternis en pijn creëren langs de lijn van scrimmage. Lijnwachters (“monstertrucks”) rollen over lopende ruggen. Ze crashen de ‘quarterback’ voordat hij de bal passeert of de bal afhandigt. Linebackers veroorzaken nachtmerries. Ze liggen op de loer achter de defensieve lijnwachters en haasten de quarterback of dekken ontvangers. Defensieve ruggen met ontvangers voor superheld-snelheidsafdekkingen en stoppen met zoompassen plus snelle quarterbacks! III. Het Specialized Special Team moet extra punten scoren. Heb je een funky been en voet, jongen? Word een punter of plaats kicker om die game extra punten te besparen. Lange snappers hebben ook nauwkeurige vaardigheden nodig.

De zaak voor vlagvoetbal als Olympische sport

De Olympische Spelen zijn anders dan alle andere sportcompetities ter wereld. Gedurende 16 dagen strijden meer dan 300 evenementen die 35 sporten vertegenwoordigen en elk land ter wereld om hun gewaardeerde medailles mee naar huis te nemen, en ik kijk ernaar uit om de Olympische Zomerspelen elke 4 jaar te zien sinds ik me kan herinneren. Maar er ontbrak altijd iets. Een van de meest populaire sporten in de Verenigde Staten en een top 10-sport over de hele wereld, het lijkt erop dat tackel en vlagvoetbal tegen 2024 Olympische sporten zouden kunnen zijn, maar er blijven nog obstakels bestaan ​​om dat te realiseren. Eerst zullen we enkele redenen bespreken waarom de weg om American Football mee te laten doen aan de Olympische Spelen geen gemakkelijke reis is geweest, gevolgd door waarom wij geloven dat vlagvoetbal de logische oplossing en keuze is als toekomstige Olympische sport.

WAAROM IS DE AMERIKAANSE VOETBAL AL ​​GEEN OLYMPISCHE SPORT?
Volgens een artikel van NFL.com lijken de grootste logistieke problemen waarmee de sport van American Football wordt geconfronteerd bij de Olympische Spelen sterk op die van Rugby. Met het grote aantal deelnemers in elk team, de “gendergelijkheid” -formaten waar zowel mannen als vrouwen aan elke sport deelnemen, en het gecomprimeerde schema van 3 weken dat moeilijk zou zijn met een meer fysiek spel zoals voetbal en rugby. Bovendien is voor American Football de drempel om binnen te komen hoog vanwege de kosten om alle spelers uit te rusten met pads en uitrusting, en daarom is het ook traag om in veel andere landen te adopteren, vooral van de armere variëteit.

Dit alles wetende, is het moeilijk te zien hoe beide sporten geschikt zouden zijn voor de Olympische Zomerspelen. Rugby lijkt veel op voetbal omdat er heel weinig nodig is om de sport te spelen in termen van uitrusting en oefenen op het basisniveau, en heeft een veel grotere internationale aanhang. Dit heeft er onder meer toe geleid dat Rugby vanaf 2016 is goedgekeurd voor de Olympische Spelen door de traditionele stijl te veranderen in een minder traditioneel “zevens” -formaat dat sneller wordt afgelegd met minder mensen, wat zou kunnen helpen om een ​​soortgelijk pad voor American Football te banen, of vlag voetbal meer specifiek.