Voetbalkleuring Kid, je houdt van een voetbalkleurboek maar ken niet het spel van varkensleer?

Kleur voetbal Kid, zou je geloven dat vijf feiten over voetbal je op de hoogte zullen brengen?
Laten we beginnen…

Voetbalgeschiedenis
Basisprincipes van voetbal
Georganiseerde voetbalstructuur
Vaardigheidsniveaus van spelers
Voetbalseizoen

 

1. Voetbalgeschiedenis

American football komt van rugbyvoetbal. De eerste grote voetbalwedstrijd werd gewonnen door Rutgers University (score – 6) tegen Princeton University (score – 4). Hun oorlog was in 1869 – vier jaar na de burgeroorlog.

Kleurende voetbaljongen, het belangrijkste idee van voetbal is nog steeds hetzelfde. Voetbalfans schreeuwen nog steeds: “Run dat voetbal!”, “Gooi het!”, “Kick it!” En “Score man, score!”

2. Basisprincipes van voetbal

Kleurend kind, je moet de bal in de eindzone van je tegenstander krijgen.
Koop een eivormige, met lucht gevulde leren bal om te gooien, vangen of trappen.
Volg de regels en voorschriften. Geen ‘hoe dan ook’ met het voetbal rennen, man!

Slechts twee teams kunnen afhaken. Je team en het team van de andere man moeten elf spelers tegelijk op het veld hebben. Kleinere voetbalcompetities gebruiken minder dan elf jongens.

De teams spelen om de beurt aanvallend (prullenbak praten is toegestaan) en vervolgens verdedigend (huilende babyjongens zijn niet toegestaan).

Het aanvallende team bezit de bal totdat ze scoren of 10 yards niet winnen in vier pogingen, of de bal verliest aan het verdedigende team.

Het verdedigende team probeert te voorkomen dat de overtreding yardage of score wint. De verdediging probeert ook de bal te stelen.

3. Georganiseerde voetbalstructuur

Slaat je graag mensen neer, jongen? Schreeuwt in het gezicht van een grote kerel, jouw droom
waarheid worden? Is het een leuk idee om een ​​kleine jongen de planeet Aarde in te slaan?
Nou, voetbalvoetbal kleuren, voetbal aanpakken is voor jou …

NEE! Voetbalkleuren Kid, niet krabben of spugen! ‘Ooguitstekend en schoppend?’ NEE! ‘Choke houdt en pistool zweepslagen ?!’ NEE! Word niet hebberig, jongen …

Hier is wat informatie om de georganiseerde voetbalstructuur te helpen begrijpen:

Teams mogen van speler wisselen zolang er 11 jongens op het veld staan.
Scrimmage is de actie zodra de bal door zijn centrum naar de quarterback is geklopt (snel gegeven) totdat de bal dood is.
Line of Scrimmage is een onzichtbare veldlijn waar teams tegenover elkaar staan. Krijg dit …

Beide teams kunnen drie gespecialiseerde teams hebben waarin spelers een of meer rollen hebben.

Hier zijn een paar rollen …

I. Het Specialized Offense Team moet scoren of yardage behalen om te winnen. De quarterback-leider krijgt de bal van zijn middenman – zijn tweede brein. De QB gooit de bal naar een ontvanger, of geeft hem aan een rennende rug of rent de bal zelf (moedig!). De Offense Line bestaat uit vijf Mack-vrachtwagens. Ze beschermen de Passer, blokkeren en laten sporen achter op de rug van verdedigers. Running Backs hebben rollen in het rennen van de bal, vangen, blokkeren en verwoesting op yardage. Brede ontvangers vangen zoomballen van de quarterback. Deze jongens hebben een “superheld” -snelheid en ze blokkeren ook. Tight Ends heeft twee rollen. Ze kunnen optreden als Wide Receivers of als Offensive Linemen die Quarterbacks beschermen en blokkeren voor Runners. II. Het Gespecialiseerde Defensieteam moet voorkomen dat tegenstanders scoren of afstand krijgen. De verdedigingslinie heeft 3 tot 6 “enorme reuzen” die de zon blokkeren en duisternis en pijn creëren langs de lijn van scrimmage. Lijnwachters (“monstertrucks”) rollen over lopende ruggen. Ze crashen de ‘quarterback’ voordat hij de bal passeert of de bal afhandigt. Linebackers veroorzaken nachtmerries. Ze liggen op de loer achter de defensieve lijnwachters en haasten de quarterback of dekken ontvangers. Defensieve ruggen met ontvangers voor superheld-snelheidsafdekkingen en stoppen met zoompassen plus snelle quarterbacks! III. Het Specialized Special Team moet extra punten scoren. Heb je een funky been en voet, jongen? Word een punter of plaats kicker om die game extra punten te besparen. Lange snappers hebben ook nauwkeurige vaardigheden nodig.